Project Description

andreas-kalcker

Andreas L. Kalcker

Salut prohibida

Curriculum vitae

Dr. Andreas Ludwig Kalcker, científic, investigador i escriptor, nascut a Alemanya, ha residit a Espanya durant 35 anys, sent la seva residència actual a Suïssa treballant com a director d’un laboratori d’investigació.

En els anys 90 va treballar al Centre de Noves Tecnologies (Barcelona). Llicenciat en Economia i més tard en Biofísica obtenint el doctorat de biofísica a la branca de medicina alternativa (Ph.D). Va ser membre de l’Institut de Recerca IIEE Barcelona.

Es dedica a investigar sobre possibles vies noves de tractaments de malalties considerades incurables o de difícil curació a través de la comprensió de les veritables causes de les malalties. Amb la seva idea de biofísica natural intenta desxifrar a través de la lògica la veritat intrínseca de l’estat de malaltia, ja que no es conforma amb donar nom a símptomes.

És membre fundador de l’ONG Earth Help Project, enfocada a l’ajuda al Tercer Món amb energia alternativa, aigua i salut. Membre de l’Associació Alemanya de Biofísica (Deutsche Gesellschaft für Biophysik e.V.).

Realitza conferències per tot el món donant a conèixer els avenços amb el diòxid de clor en les seves múltiples facetes.

Descobridor del CDS, CDI i AX2, etc … que obre possibilitats més enllà del seu ús convencional.

Cal destacar conferències a la Fundació Vencent l’Autisme a Veneçuela 2011, Puerto Rico, Sofia (Bulgària) 2012, Praga (República Txeca), entre molts d’altres. A “Autism One”, la major conferència mundial sobre autisme a Chicago 2013, es va presentar el nou concepte de: Vaccinosis parasitària on les toxines alliberades pels paràsits, són la causa veritable dels símptomes coneguts com l’autisme regressiu.

El seu últim llibre “Salut Prohibida. Incurable era ahir “és el resultat de molts anys de treball, recopilant dades sobre malalties” suposadament “incurables que s’atreveix a parlar sobre la veritat, oferint solucions on fins ara no n’hi ha. Després d’haver superat ell mateix una malaltia considerada incurable, ha pogut esbrinar quin és el comú denominador de les malalties i el que causa aquesta resposta terapèutica tan efectiva, que aixeca polèmica en els convencionalistes. Aquest llibre té el que es necessita per començar un nou rumb de pensament al voltant del nostre benestar físic i psíquic, al mateix temps que vam descobrir que a la indústria farmacèutica … res és el que sembla.

Contacte

Vídeo