Tindrem en plaer de poder comptar a la inauguració de la fira amb Xavi Galindo, tot un símbol del que es pot arribar a fer treballant amb plantes medicinals de forma altruista.

Durant un any i mig a Gàmbia, Xavi Galindo va curar més de 30.000 persones de malària amb la teràpia de la Artemisia annua de forma gratuita. Per pressions de tipus econòmiques i farmacèutiques, van fer que el govern de Gàmbia prohibigués la seva a tasca perquè no tenia cap títol que demostrés la seva aptitud en questions de salut pública. Ara es dedica a desenvolupar tasques d’assessorament a la gent de Gàmbia, fent pedagogia de l’autosuficiència, ajudant a crear els horts per les seves famílies i fer petites quantitats de producte per poder comercialitzar en els mercats més propers. Promou la construcció de pous d’aigua, forns de pa, etc. Xavi desenvolupa tota aquesta tasca amb un pressupost ridícul que cada any recull en una curta visita a les nostres terres.

Podeu veure la tasca que porta a terme la seva ONG Cultivant vida i podeu seguir-lo a través de la seva pàgina al facebook.

En aquest video hi teniu una petita pinzellada de la seva tasca