Novetats

Compartir viatge

octubre 19th, 2017|0 Comments

Us presentem alguns dels ponents d’aquest any

agost 25th, 2017|0 Comments

Ja tenim cartell de la 10a edició de la fira

juliol 25th, 2017|0 Comments

 

 Nosaltres

 

Slow Food és una associació internacional sense ànim de lucre que defensa els valors d’una producció d’aliments bona, justa i neta. Per això promocionem els productors responsables i respectuosos i sensibilitzem en temes d’alimentació.

 

 La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre que agrupa totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.

Ens agrada que ens estimin

Visitants

Valoració general 85%
Mercat de la Terra 81%
Conferènciesl 91%

 

Ponents

Aquesta fira es consolida com una de les més importants en el seu àmbit i en la seva essència no només de Catalunya sinó de tot l’estat espanyol.
Dra. Teresa Forcades
Me parece que es muy potente lo que hacéis y todo muy diferente a lo que he visto hasta ahora. No falta calor humano ni convicción por lo que hacéis, así que vais bien. Agradeceros todo de corazón. Hemos sido muy bien atendidos.
Dr. Diego Arregui
Os deseo el mayor de los éxitos en vuestra campaña de difusión de la alimentación y terapias naturales y en la organización de futuros eventos para los que quedo, dentro de mis posibilidades, a vuestra entera disposición. Hasta pronto
Dr. Ricardo Gampel

Expositors

Valoració general 89%
Nivell de vendes 81%
Vols tornar l’any que ve? 97%

Contacta

 flat-icons_13  flat-icons_34flat-icons_11flat-icons_29 flat-icons_14