La fira Slow Food

agrupa productors, consumidors i persones que creuen que una alimentació i un ritme de vida natural son essencials per la vida. Un cap de setmana ple d’activitats, conferències, tallers i degustacions i on pots conèixer i comprar a un bon tou de productors locals i ecològics.

Conferències

Els conferenciants més rellevants dins del món de l’alimentació i la salut. Dues sales amb una capacitat per més de 1500 persones. Les temàtiques més diverses amb l’objectiu de difondre nous coneixements. Combinem lo últim en ciència i la saviesa dels avis.

Tallers i degustacions

Podràs assistir a una àmplia varietat de tallers de cuina, d’agricultura ecològica, cosmètica natural, ungüents,  degustacions de vins, formatges, cerveses, xocolates, melmelades, etc.

Mercat de la terra

Porteu cistella i bossa per omplir. Hi trobareu tots els productes artesans i ecològics de les nostres contrades. 80 productors amb els quals hi podreu comprar i parlar directament.

Formatges de pastor

Plantes medicinals

Cosmètica natural

Fruites, verdures i fruits secs

Xocolates, mel i dolços

Pastisseria

Vins, olis i cerveses

Serveis

Bar

Restaurant

Espai de jocs

Butlletí

Subscriu-te i t’informem

El que ens diuen

Visitants

Valoració general 85%
Mercat de la Terra 81%
Conferènciesl 91%

 

Ponents

Aquesta fira es consolida com una de les més importants en el seu àmbit i en la seva essència no només de Catalunya sinó de tot l’estat espanyol.
Dra. Teresa Forcades
Me parece que es muy potente lo que hacéis y todo muy diferente a lo que he visto hasta ahora. No falta calor humano ni convicción por lo que hacéis, así que vais bien. Agradeceros todo de corazón. Hemos sido muy bien atendidos.
Dr. Diego Arregui
Os deseo el mayor de los éxitos en vuestra campaña de difusión de la alimentación y terapias naturales y en la organización de futuros eventos para los que quedo, dentro de mis posibilidades, a vuestra entera disposición. Hasta pronto
Dr. Ricardo Gampel

Expositors

Valoració general 89%
Nivell de vendes 81%
Vols tornar l’any que ve? 97%

Segueix-nos a les xarxes

Organitzat per

Slow Food és una associació internacional sense ànim de lucre que defensa els valors d’una producció d’aliments bona, justa i neta. Per això promocionem els productors responsables i respectuosos i sensibilitzem en temes d’alimentació.

La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre que agrupa totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.

Col·laboren