Project Description

Epifanio Alcañiz

La radiestèsia al segle XXI

Analitzarem que és i per a què serveix la radioestèsia, també els seus mites i com poden afectar la nostra salut les radiacions remeses per la Terra, parlarem del nostre cos energètic, de la importància de mantenir-lo en uns nivells òptims i del ressorgir dels vòrtex energètics, aquest coneixement secret i ocult en èpoques passades, fins ara oblidat.

Vídeo

Curriculum vitae

És radiestesista i investigador de les energies tel·lúriques del planeta, les quals entén que afecten profundament als nostres ritmes vitals.

El seu llibre “Radioestèsia, la percepció oblidada” és el fruit de 11 anys de treball i marca, sens dubte, un abans i un després en la història de la radioestèsia.

Per què els monuments de l’antiguitat es construïen en determinats llocs? Per què alguns arbres s’inclinen o s’assequen? Per què alguns cossos no es corrompen? Les antigues construccions de culte no s’aixecaven a l’atzar, sinó complint determinats paràmetres relacionats amb zones tel·lúriques específiques del planeta. Des dels menhirs a les piràmides i altres edificacions en tot el món, fins a les esglésies romàniques de la nostra cultura, totes tenen un punt en comú: estan situades sobre o en les proximitats de vòrtex energètics. En aquesta obra, Epifanio Alcañiz analitza els perquès i mesura aquestes energies, in situ i a distància. Aquest no és un llibre més de radioestèsia, profús de dades ja conegudes. Es tracta d’una visió nova d’aquesta percepció oblidada, que neix de l’estudi i el treball de camp. El llibre és tota una revelació, on l’autor aboca les seves experiències i comprovacions en molts dels monuments emblemàtics del món. L’autor aporta noms d’alteracions no descrites fins al moment i dóna llum a secrets gelosament ocults per al gran públic i desconeguts per a molts investigadors.