Project Description

ANA DORADOR (2)

Anna Dorador

Salut als intestins

Què es pot aconseguir amb els trasplantaments de femtes?

Tots sabem que està prohibit el trasplantament de femtes a Espanya i que actualment només es fa a EUA i UK. Nosaltres hem volgut elaborar d’una forma artificial, però viva, el que més se li assembla naturalment parlant.

Tota la vida s’havien fet servir supositoris per moltes aplicacions terapèutiques degut a l’enervació del recte. Avui dia per arribar a vena d’una forma directa cada vegada es fa servir més. Sabem que a més d’accés directe a la sang o al fetge, tenim accés al cervell i que l’acció terapèutica per via anal és ràpida, eficient i sense efectes secundaris.

El fet de crear una altra població sana pot arribar a canviar  la realitat del que és i les disfuncions que pugui que tenir és meravellós d’una forma tant senzilla. Perquè el secret de la nostra supervivència comença pel nostre budell.

 

Videos

Videos

Psico-osteòpata orgànica, auxiliar de fisioterapia, massatgista, mobilització articular,  reflexologia, drenatge limfàtic i educadora de massatge infantil. Actualment es dedica a la hidroteràpia de colon.

Contacte