Project Description

Quim Vicent

Aprèn a escoltar el teu cos

És important reconèixer el paper que juguen les emocions en la salut de les persones.
Darrere d’un problema estructural hi ha conflictes emocionals no resolts.
Tenim tres cervells, el del cap, el nostre intestí i el nostre cor. Tan units químicament que si es desconnecten entre ells, la nostra salut comença a deteriorar-se.

Saber escoltar al pacient és la clau per recuperar la seva salut. En qualsevol gest, mirada o sensació pots descobrir l’origen de la seva patologia. Viure aquestes experiències i ajudar a tanta gent m’ha permès entendre molt d’a-prop el significat de la felicitat.

Importància de la boca. Moltes de les nostres malalties tenen el seu origen en ella, o juguen un paper important en patologies tan conegudes com les fibromialgias, síndrome de fatiga crònica, etc…

Una correcta postura del cos manté el nostre equilibri, tant el físic com l’emocional. Des de el moment del part fins el llarg de la nostre vida, pateix modificacions i per tant cal anar treballant. No fer-ho té clares repercussions en la nostra salut.

Coneixement és l’aprenentatge al llarg de la nostra vida, sentiment és la nostra essència. Les dues primeres síl·labes de cada paraula formen el consentiment, permetre’s és la clau per mantenir la salut.

Biografia

D.O. és osteòpata, post-uròleg, psico-inmunòleg i docent, dirigeix la clínica Arvila Magna de Barcelona. Porta més de 15 anys d’experiència afrontant la salut des d’una visió integrativa, perspectiva amb la qual va fundar la clínica Arvila Magna l’any 2003, dissenyant un sistema de treball únic en el qual des de la primera visita s’aborda no només la patologia del pacient sinó l’origen de la malaltia.

Contacte

Llibre