Project Description

josefinafraile

Canvi climàtic o enginyeria climàtica

Noves amenaces científiques contra el medi ambient i la salut pública

El tòpic de moda a l’agenda mundial és el canvi climàtic “provocat per l’home”. La fi d’aquesta atapeïda agenda, en què s’inverteixen milers de milions de fons públics, és ocultar la humanitat un dels fets més execrables de la seva història: la manipulació del clima com a arma de guerra i econòmica.

L’enginyeria climàtica per a fins bèl·lics té una història documentada i aplicada de més de 60 anys i va ser prohibida el 1977 per les Nacions Unides. Però com s’explicita en un extens informe de la Comissió d’Afers Exteriors, Seguretat i Defensa, (A40005 / 99 de 14 de Gener de 1999), del Parlament Europeu, tot i els convenis existents la investigació militar segueix basant-se en la manipulació mediambiental com a arma de guerra, el que suposa una gran amenaça per al medi ambient, l’agricultura, l’apicultura, la viticultura, etc., i un impacte incalculable per a la vida humana.

Els programes de manipulació climàtica s’estan duent a terme sense el coneixement ni el consentiment dels ciutadans, fora de tot marc legal, i menyspreant el més elemental principi de precaució. No obstant això, alguna cosa ens alerta de tan greus fets duts a terme a la vista de tots, que els governs neguen.

Josefina Fraile

65 anys, va cursar estudis universitaris a Estats Units, Itàlia, França, Bèlgica i finalment Espanya. Graduant-se en Ciències Polítiques per la Universitat de Califòrnia Los Angeles (UCLA), Postgrau en Relacions Internacionals per la Universitat de Johns Hopkins (Bologna) Màster en Desenvolupament Rural (Cum Laude) per l’Institut Agronómico de Montpeller; Màster en Administració Pública i Noves Tecnologies per la Universitat de Burgos.

La seva experiència professional es forja en el marc d’organismes internacionals dins de la investigació en ciències socials i l’àmbit del desenvolupament rural; projectant més tard en el sector lingüístic i de Relacions Públiques com a consultora freelance especialment per a moviments associatius al Parlament Europeu.

Activista mediambiental. Josefina Fraile Martín, va ser cap de llista dels Verds al Parlament Europeu el 2004. En l’actualitat és presidenta de l’Associació Terra SOS-tenible i promotora de les plataformes cíviques Guardacielos i Skyguards. Aquesta plataforma està composta per ciutadans de a peu oposats a les fumigacions clandestines aèries dels nostres cels, en el marc de programes de geoenginyeria o manipulació climàtica que s’estan duent a terme a nivell global.