Project Description

pauli-boada

Paulí Boada

Nou Catedràtic de la Natura

Memorial Josep Vilanova

Acte d’homenatge a aquesta gran persona, on ens transmetrà a la vegada coneixements i experiències viscudes de gran utilitat per tots els assistents.

Conferència

Entrevista per Mindalia

PAULí BOADA (12-5-1926)

Als 11 anys contacta amb la natura ajudant a cuidar cabres a un pastor i connecta amb l’amplitud dels remeis naturals de les plantes per animals i humans. Passa el temps i aquests records son això nomes, records .

Als 20 anys  a Olot coneix un sanador amb imposició de mans que també utilitzava plantes i torna altre cop a connectar amb aquests sabers populars, però un altre cop l’enlluernament de la medicina de bata blanca , el torna a fer oblidar aquest coneixements.

Quan tenia al voltant dels 55 anys l’hi asseguren que ell podria tenir poder de sanació amb les mans i és 10 anys mes tard quan en un taller a Arco Iris va revelar-se-li la planta de poder seva: “El Plantatge”, amb la qual, allà on la fiqués, sanaria.

De jubilat s’interessa pel Reiki i ha fet nombrosos cursos assegurant a tots els seus alumnes, que tots podem ser “Canal” energètic, sanant al qui fiquem a sobre les mans i també a nosaltres mateixos.

Una altra passió son les tintures de plantes medicinals i les microdosis de les mateixes , aconseguint curació de moltes dolences de forma increïble.

La seves dites mes populars son:

“Les coses son com son i son perfectes”

“Tot està bé i tot es perfecte”