Project Description

Nadia Torres

Com alcalinitzar la Dieta Mediterrània

La Dieta Mediterrània original era una opció sana, coneguda arreu del món per la seva riquesa, varietat i beneficis per a la salut.

 

No obstant això, avui dia, la Dieta tradicional del nostre país dista molt de ser el que era a causa de l’evolució (o involució) de la societat, que ens va empènyer cap a una ràpida industrialització i sobre explotació, a l’abandó l’artesania i al desarrelament de tradicions tan fonamentals com la de cuinar. I així, la Dieta Mediterrània original va ser perdent les seves arrels a mesura que creixien els lineals del súper amb menjar preparat, envasada i llesta per a escalfar al microones.

 

En aquesta conferència vas a aprendre quines són les claus per transformar la teva alimentació, a través de senzilles pautes aplicables a la Dieta Mediterrània, que t’ajudaran a recuperar vitalitat, alegria i salut!

Curriculum vitae

Nadia Torres és Coach Nutricional & Xef Healthy.

Formada en Dietètica per una Escola de vessant naturista i graduada com Coach de Salut per l’Institute of Integrative Nutrition de Nova York. També ha cursat estudis culinaris a la Matthew Kenney Culinary Academy.

Nadia creu en una alimentació basada en plantes i que inclogui abundants aliments alcalinitzants, és a dir, que vetllin per l’equilibri del pH. Un concepte clau en què s’ha especialitzat i que difon a través del coaching i els seus tallers de cuina.

Actualment imparteix cursos sobre Alimentació i Cuina a la seva Escola Online i comparteix articles i receptes al blog del qual és autora: www.comersanoesfacil.com

Contacte