Project Description

Juti i Garbi alta

Coneixes la llet d’euga?

Una novetat molt antiga que entra amb força al canal mèdic”

Definició clara i exacte de la llet d´euga, la seva composició detallada i la seva utilització en la historia.

Patologies i casos en els que la llet d´euga té una incidència especial.

La llet d’euga actua com a regulador i complement nutricional, prebiotic i probiotic; que ajuda a equilibrar l´organisme de forma rapida i eficient, al mateix temps que puja les defenses.

Degut a la seva extensa composició i al ser un producte natural que ve de un mamífer s´assimila fàcilment i es capaç de cobrir moltes de les carències que tenim.

De adults no cal prendre llet, però si ens prenem habitualment llet  d’euga crua el que fem es simplement ajudar a l’organisme a aconseguir les eines per a funcionar millor contra qualsevol anomalia.

Ja s´ha demostrat clarament la seva eficàcia en les diferents especialitats com Oncologia, inmunologia, hematologia, digestologia, pediatria, psicologia, dermatologia,… actualment a Catalunya hi han mes de 3000 consumidors.

Estem parlant de un producte que li aporta al organisme pràcticament tots els micro-nutrients que necessita, es una formula magistral feta per la natura per alimentar als mamífers, i per tant la seva composició es molt extensa i pot ajudar pràcticament en totes les patologies, únicament es desaconsella en casos de radioteràpies o supressions d´estrogens.

Juti Gusi

President Assoc. eQuaid

eQuaid és una associació que investiga, fomenta i difon els beneficis de la llet d’euga de qualitat.

Un grup de persones obertes i amb ganes d’ajudar que hem quedat sorpreses de les possibilitats que pot tenir un aliment tan natural com la llet d’euga.

Una sorpresa compartida ha fet que pacients, metges, biòlegs, biotecnòlegs, dissenyadors, veterinaris, ramaders, productors, etc. ens ajudem amb una finalitat en comú.

eQuaid Research treballa intensament amb molts productors per assegurar una bona qualitat de la llet i sobretot no fer malbé el producte en els diferents processos per conservar el màxim de propietats. És per això que proporciona un segell de garantia quan la llet d’egua compleix les condicions de qualitat i controla l’etiquetatge per garantir que s’informa al consumidor del contingut i propietats.

Què fem?

  • Intentem millorar el benestar i la salut de les persones amb els avantatges que ens donen els èquids amb la seva llet.
  • Recollim dades de consumidors, pacients i metges que aconsellen aquest aliment per poder fer valoracions dels beneficis que ens aporta la llet.
  • Donem suport a iniciatives i estudis que estan relacionats amb la llet d’euga. · Busquem noves tècniques per aconseguir una llet de màxima qualitat.
  • Busquem possibles aplicacions de la llet en altres aliments i / o productes dermatològics i de cosmètica.
  • Ajudem als productors a trobar la millor forma de producció i comercialització del producte, per aconseguir una màxima garantia de qualitat i de preu just.
  • Impulsem estudis mèdics per conèixer com actua la llet d’euga en diferents patologies.

Objectius

  • Recuperar un aliment molt antic que possiblement es va abandonar per la seva difícil producció.
  • Aconseguir una explotació sana i respectuosa amb els èquids, on el seu benestar sigui prioritat.
  • Impulsar estudis mèdics per tenir evidències de la importància que pot tenir la llet d’euga en el tractament de diferents patologies.

Contacte

juti@equaid.org

+34 872 005 004

Mas el Pla – 17178

La Vall d´en Bas

Girona

Conferència

Caja de Pandora