Project Description

Cristina Manyer

Dolços sans i deliciosos, sense sucre ni farines

En el showcooking aprendràs a crear dolços sense sucre refinat, sense gluten, sense endolcidors químics, sense greixos Trans i sense lactics. Farà servir aliments reals altament nutritius, sense etiquetes, saciants i lliures de culpa. Perquè gaudeixis de les teves dolços excepcions però sense renunciar al plaer ni a la salut.

Biografia

Coach de salut i experta en cuina saludable.

Formada en Dietètica Naturista i Oriental, Dietoteràpia, Cuina Terapèutica, Criança Natural, Nutrició esportiva Naturista en IFPS Roger de Llúria, Màster en alimentació viva RAW en Crudivegania, Coaching Sanitari i de la Salut a INCS.

Amb la seva filosofia ‘cuina sana per a una vida activa’ aconsegueix que les dones tinguin una relació conscient amb l’alimentació i l’esport. El seu objectiu és que elles se sentin a gust amb elles mateixes, estiguin plenes de vitalitat i fortalesa perquè així aconsegueixin tots els seus objectius personals i professionals. Mentre gaudeixen d’una cuina sana i deliciosa.

Com a mami i dona treballadora que és, sap l’important que és tenir energia per arribar a tot. Amb la seva cuina gaudiràs mentre recuperaràs la teva energia i vitalitat per aconseguir tot el que et proposis. Ella mateixa ho va viure, la seva vida es va transformar en el moment que va canviar la seva alimentació. Ella li va donar la força per donar-li un gir de 360º i començar a aconseguir els seus somnis.

Cristina ofereix consultes presencials, on line, tallers presencials, cursos on line i un potent RESET.

Activa’t! perquè la dona es empoderin de la seva salut.

Contacte