Project Description

VACUNAS-REFLEXION CRITICA

Dr. Enric Costa

La medicina industrial i la creació de la societat de conills d’índies

Conseqüències de la industrialització de l’art de curar.

Transformació de la medicina artesana a medicina industrial. El macro-experiment de la medicina industrial i la creació de la raça de conills d’índies humans. La nova raça d’humans cobayas en perill d’extinció. La creació d’un món feliç d’Aldous Huxley.

Curriculum vitae

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de València en 1979. Exerceix des de fa 36 anys com a metge de família des d’una perspectiva holística, incloent Homeopatia, Acupuntura i Naturopatia.

Ha publicat SIDA: judici a un virus innocent (Mandala, 1993) i Fills d’un déu terminal (Mandala, 2001).

 

Vacunes:

una reflexió crítica

Fins on s’ha pogut arribar en la investigació per compondre aquest llibre, ningú ha enfocat les vacunes des de la perspectiva que es fa aquí: qüestionant el concepte de salut i malaltia en el qual es donen suport per mostrar que les vacunes no tenen sentit biològic, i per tant no poden aportar cap benefici a la salut, ni evitar malalties, ni eradicar-les, ni reduir la mortalitat ni augmentar l’esperança de vida.

El llibre aporta els elements claus que permeten a qualsevol lector sense necessitat d’estudis especialitzats dur a terme una lectura crítica de les vacunes i formar-se una opinió sobre elles per a poder prendre decisions lliures i responsables.