Project Description

karmelo-bizkarra

Dr. Karmelo Bizcarra

Les energies subtils en els aliments

Una visió més enllà de les calories

Quan ingerim aliments, a més de calories, proteïnes, hidrats de carboni i lípids, ens nodrim amb les seves energies subtils, amb la seva forma i el seu color. Amb la nutrició també incorporem els camps energètics en espiral i les ones forma dels aliments, que ens ajuden en el procés de curació. El metge del futur sabrà aplicar la forma i el color de l’aliment en el procés de despertar l’autocuració de l’organisme humà.

Conferència

Entrevista

Curriculum vitae

És Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat del País Basc, l’any 1979. Actualment director mèdic del Centre de Salut Vital Zuhaizpe en Arizaleta-Navarra. Especialista en medicina higienista, medicina antroposòfica, medicina Espagírica i medicina Psicosomàtica. Màster en Bioenergètica i formació en teoria Reichiana. El seu quefer mèdic es desenvolupa a través d’un programa d’integració de la salut física amb la salut psicoemocional.

L’alimentació sana, el dejuni, la consciència corporal, el despertar dels sentits, el contacte amb la natura, el treball psicocorporal, l’expressió emocional i les relacions humanes treballades en dinàmiques de grup, són part del seu programa de salut.

Ha estat docent en Màster i Cursos de Postgrau en Medicines Complementàries a les Universitats de Saragossa, Barcelona (Les Heures). Actualment és professor al Màster de Medicina Naturista i Complementària de la facultat de Medicina de Santiago de Compostel·la. És professor de la formació de Medicina Antroposòfica.

Ha col·laborat en diverses revistes especialitzades i és autor de diversos llibres en la línia d’una educació per a la salut.

Contacte