Project Description

MIQUEL PROS AVENA

Dr. Miquel Pros

Aigua de mar i salut respiratòria

Teoria de la sinusitis silenciosa

El Dr. Pros, metge naturista de llarga trajectòria professional, proposa una altra manera de tractar les, cada cop més freqüents, malalties respiratòries i de l’oïda.

La contaminació de l’aire, la contaminació ambiental, la mala alimentació, l’estrès i l’excès de vacunes i de medicació són les causes principals de l’augment exponencial de patologies respiratòries.

El Dr. Pros exposarà la seva “Teoria de la sinusitis silenciosa” que afecta a tots els segments de la població i dels tractaments naturals que empra en els Balnearis Respiratoris, unes teràpies senzilles, naturals altament eficaces, ràpides i  sense efectes secundaris basades en les enormes propietats terapèutiques de l’aigua de mar, la primera aigua mineromedicinal per excel.lència.

Conferència

Curriculum vitae

El Dr. Miquel Pros Casas és un dels metges naturistes més destacats del nostre pais.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universidad de Barcelona, es va especialitzar en Medicina Naturista a Alemanya.  Va fundar el primer curhotel d’Espanya i des de l’any 1981 exerceix la medicina en la seva consulta privada de Barcelona.

Entusiasta divulgador de la Medicina Naturista, imparteix xerrades i conferències i col.labora en diversos medis de comunicació, amb el seu programa setmanal a Ràdio Estel (www.radioestel.cat), Naturalment Dr. Pros.

Pioner en la introducció a Espanya de teràpies procedents de l’escola alemanya de Medicina Natural, com l’ozonoteràpia, la teràpia humoral o el tractament de la depressió lleu i moderada amb l’herba de Sant Joan (Hypericum perforatum), l’any 1989 va sistematitzar l’ús terapèutic que venia fent de la civada, un aliment-medicament de gran ajuda en Medicina Natural. El Dr. Pros ha contribuït al boom de la civada, que s’ha convertit en un element quasi obligatori en tota dieta saludable.

Ha publicat els llibres següents: Cómo cura la avena (RBA), Manual de Medicina Natural (Temas de Hoy), ¿Qué es la Medicina Natural? (RBA), Hipérico, el antidepresivo del siglo XXI (Oceáno-Ámbar), Ginkgo biloba (Océano-Ámbar), Tratamiento natural de la próstata (Océano-Ámbar), Medicina natural para la menopausia (Océano-Ámbar) y Cómo vivir 100 años con salud y optimismo (Océano-Ámbar) i al març 2016, ¡Mocos fuera! on presenta la seva “Teoria de la sinusitis silenciosa” que descobreix la importància que una bona higiene nasal aprofundida amb aigua de mar té per a la salut.

L’any 2002 va obrir a Barcelona el primer Balneari Respiratori Dr. Pros, amb un enfoc innovador per al tractaments de les malalties respiratòries i de l’oïda emprant l’aigua de mar com element terapèutic.

Avui compta amb tres Balnearis, a Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Girona, i busca noves ubicacions arreu de la nostra geografia.

Gran defensor de la “teràpia del verd” que fomenta un major contacte amb la Natura amb finalitats curatives, l’any 2012 obre una segona consulta mèdica a l’Empordà, SoliuSalut, en plena Natura.

Contacte

Dr. M. Pros  .   Medicina Natural . Medicina General

A Barcelona:              Muntaner, 551 3er (Pl. Bonanova) – 08022 Barcelona

A Girona:                    SoliuSalut – Veïnat de Solius – 17246 Sta. Cristina d’Aro

Tel. 93 212 15 04  info@doctorpros.com   www.doctorpros.com