Project Description

L

El dejuni com a reset de vida. Microscopia Nutricional en directe: la teva sang parla de tu.

Si vols canviar de debò la teva vida bé perquè estiguis malalt o bé perquè ja no puguis més amb la teva realitat mental, física, emocional o espiritual sàpigues que tens l’eina més fàcil i antiga a les teves mans: el dejuni.

Acompanyat amb un anàlisis de microscopia nutricional de la teva sang podràs prendre consciència realment del terreny del teu cos físic deixant al costat diagnòstics de càncer, esclerosi, etc.

Supervivents de l’evolució.

Anàlisi de microscòpia nutricional

El HLBO és una anàlisi d’una gota de sang amb la qual d’una manera molt visual i didàctica és fàcil veure les veritables causes dels desequilibris en el cos.

Hi veiem les imperfeccions i malformacions dels glòbuls vermells i blancs a nivell membranes i altres substàncies que es troben en el sèrum sanguini. La informació ens serveix per veure la salut dels òrgans com el fetge, el ronyó, la melsa, el sistema limfàtic, el sistema immune …

Trobem també elements que no pertanyen a la sang com el creixement excessiu de llevat sistèmica anomenat Càndida i altres patògens, brutícia, putrefacció, metalls pesants, presència radicals lliures, manca de vitamines i minerals, problemes digestius, desequilibri del PH, problemes circulatoris ..

Amb això les emocions pel contrast amb la medicina tradicional xinesa.

Videos

Terapeuta multidisciplinar. Des dels 16 anys estudiant teràpies alternatives de tot tipus,a la cerca de la sanació dels éssers humans.

MTC, naturòpata, coach, microscopia nutricional, biomagnetista, teràpies energètiques, i un llarg etc.

Ha impartit cursos com a formadora zen des d’els 19 anys, cursos de diferents disciplines i sobretot de microscopia de camp fosc, contrast de fase.

Directora del centre ‘LidiaBiosalud’

Autora del llibre “Del ayuno a la Conciència”, Fundadora de la ONG Confianza Solidaria, ara de la plataforma social Confianza Solidaria MOM, per un món més transversal amb igualtat d’oportunitats per a tots.

Imparteix conferències per divulgar la possibilitat d’una altra consciència amb la ment, les mans i el cor més oberts.

Actualment investiga la teoria del pleomorfisme i d’altres alternatives per sobreviure a les noves malalties.

Llibres

del_ayuno_a_la_consciencia_lidia_blanquez

Contacte

LidiaBiosalud
C.Casanova,93 3o 1a
08011 Barcelona
934 541 352
648 866 578

lidiahlbo@hotmail.com
www.lidiabiosalud.com
lidiablanquezblog.blogspot.com

Conferència

Caja de Pandora

Conferència

Mindalia