Project Description

Mariano Bueno

Energies i vida

Recerca dels bons llocs per viure amb salut

Vivim immersos en un mar de radiacions, energies i camps electromagnètics -naturals i artificials-, el seu coneixement ens ajuda a evitar factors de risc, fluir amb les energies de la vida, i gaudir de millor salut.

El Bioelectromagnetisme humà es sincronitza amb el camp magnètic i les radiacions naturals de la terra i el cosmos, però les energies alterades-presents a les zones geopatògenes-o la presència d’intensos camps elèctrics i electromagnètics artificials, poden alterar els processos biològics i ser causa de nombrosos trastorns i patologies.

Les nostres cases i els llocs habitats, poden ser espais saludables i propiciadors de vida, o per contra estar plens de factors de risc i radiacions-naturals o artificials-capaços d’alterar els processos biològics o bioelectromagnètics dels nostres cossos; generant infinitat de trastorns i malestars, i fins i tot arribar a ser la causa de malalties greus. Patologies, que podrien desaparèixer o superar fàcilment, amb alguns canvis d’hàbits de vida i la recerca dels bons llocs i les bones energies que ens ajuden a viure amb més salut.

Curriculum vitae

Expert en Agricultura Ecològica, Geobiologia i Bioconstrucció. Divulgador de temes de salut i hàbitat. Autor de llibres clàssics com “L’hort familiar ecològic”, “El gran llibre de la casa sana” o “Conrea els teus remeis”.

Contacte

http://www.mariano-bueno.com/

 marianobuenocorreo@gmail.com

 

Vídeos

Caja Pandora

Ámate Tv

Mindalia