Project Description

Jesús Boj

Hidratació i nutrició cel·lular claus per a la salut

Una forma molt particular d’afrontar la malaltia des del punt de vista de la vida  del desequilibri cel·lular.  La malaltia sempre parteix d’una cèl·lula malalta, la qual varia el seu potencial elèctric , considerant que aquesta únicament pot emmalaltir per tres causes:

  • Deshidratació
  • Desnutrició o
  • intoxicació

Se centro de forma més específica en la deshidratació, fent un gran èmfasi en què l’aigua és la vida, i que aquesta va néixer a la mateixa. Mai no ens podem separar de l’aigua.

SOM AIGUA EN UN 75% DEL NOSTRE ORGANISME. En general es beu una quantitat molt petita de la mateixa i a més de mala qualitat, això ocasiona grans danys en les nostres cèl·lules. Aquestes emmalaltiran, i després emmalaltirà tot el nostre cos.

Vídeo

 

Curriculum vitae

Diplomat en teràpia CLARK i medicina Ayurvèdica – tècnic en biorresonància i Biomagnetisme.

Especialitzat freqüències RIFE i en la desconeguda però molt efectiva teràpia de GEORGES LAKHOSVKY. (Aquesta té una influència sobre les membranes cel·lulars. L’oscil·lador de GEORGES LAKHOSVKY influeix principalment en la normalització del potencial de membrana cel·lular i el mecanisme de la bomba sodi-potassi).