Project Description

Dra. Mª Carmen Martinez Tomas jpg

Dra. Mª Carmen Martínez Tomás

Ho’oponopono: El poder sanador del perdó

El Ho’oponopono és un mètode d’auto-sanació basat en la pràctica del perdó originari de les illes de Hawaii. La paraula hawaiana Ho’oponopono significa “fer el correcte o esmenar un error”.

La seva pràctica ens permet netejar, esborrar i alliberar les memòries doloroses del passat que es troben emmagatzemades en la nostra ment subconscient, en forma de pensaments, programes, creences i prejudicis que ens causen malestar o sofriment en el present.

En practicar Ho’oponopono ens connectem conscientment amb la pròpia divinitat, comptem amb el suport del nostre esperit al més alt nivell, per desprendre’ns de totes els bloquejos i memòries causants de malaltia, així com dels pensaments i sentiments de por i ansietat que els acompanyen.

Actualment no només les antigues tradicions místiques i religioses coneixen i proclamen els beneficis del perdó. La Psicologia sosté que la rancúnia, el coratge i el desig de venjança són emocions que fan malbé el cos i l’ànima. Són causants d’ansietat, depressió i infelicitat, a més de contribuir a disminuir l’efectivitat del Sistema Immunitari.

Segons nombroses investigacions científiques, quan guardem en el nostre cos emocional ràbia, ira o ressentiments, es generen toxines que afecten principalment al cervell i als sistemes cardiovascular, digestiu i nerviós. S’ha provat científicament que la pràctica del perdó contribueix en gran mesura a la millora tant física com psicològica d’aquestes patologies.

Curriculum vitae

Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Professora del Màster de Medicina i Infermeria Naturista de la Universitat de Barcelona.

Metge homeòpata i naturista, escriptora, conferenciant inspiradora de la consciència en l’àmbit de la salut, la medicina i l’ensenyament.

Ha publicat tres llibres: “Ho’oponopono, lo siento, perdóname, te amo”. “El Espíritu de Aloha. El poder de Ser feliz ahora” i ” Aloha “un viatge a la trobada del teu propi paradís, la seva última novel·la.

Creadora a Espanya dels Cercles de Sanació amb Ho’oponopono, un mètode de sanació grupal que facilita per tot el món a través de la Xarxa de Ho’oponopono de Agartam, una agrupació de persones sense ànim de lucre per a l’expansió de la consciència en unitat i suport mutu en la societat i en el món.

 

Contacte