Project Description

¡Dale gas Juani, dale gas!....Ya le doy! Segunda sesión de quimio😉

A photo posted by @jarabeoficial on

Pau Donés

Jarabe contra el càncer

El cantant Pau Donés va haver de  cancel·lar tota la gira de la seva banda Jarabe de Palo per un càncer de còlon que li va ser detectat del que va ser operat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Va haver d’anular els més de 30 concerts que tenia previst oferir a Espanya i Amèrica. L’inici de gira estava anunciada pel setembre del 2015 a Barcelona i havia de passar per Melilla, Perú, Mèxic i les ciutats nord-americanes de Nova York, Washington, Miami, Orlando i Chicago, entre d’altres.

El Pau explica que: “Tot va començar amb un mal de panxa. En vint dies vaig passar d’unes petites molèsties a operar-me de càncer de còlon”. “Tot i que gairebé per accident, en el meu cas vam arribar a temps. M’han tret la bestiola i el metge m’ha dit que, de moment, a descansar “, continua. “Per a aquest any ja no podrà ser, però per al proper any, ens veiem a l’escenari”, conclou.

Si voleu que us ho expliqui en primera persona, com s’ho ha fet i què ha canviat durant aquest temps, podeu venir-lo a escoltar dissabte 23 d’octubre a la fira.

 

Enllaços

Vídeo