Project Description

JOAN PARES-001

Dr. Joan Parés

Sis anys d’experiència en teràpia cannàbica

El Dr. Joan Parés és metge,  ara jubilat, i col·labora com a voluntari a la CATFAC  (Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya) realitzant visites a persones interessades en usar cànnabis per motius mèdics o a socis lúdics que volen fer consultes relacionades amb l’ús de la planta.  També fa conferències en associacions de consumidors des de fa 7 anys. Va començar a La Maca (Moviment associatiu cannàbic d’autoconsum) de Barcelona, posteriorment a l’Equip Terapèutic de la CATFAC i actualment com a assessor de Kalapa-Clínic.

A la conferència exposarà el mètode de treball i les estadístiques de 5 anys de feina, a més d’unes consideracions genèriques sobre l’ús de la marihuana com a planta medicinal i recreativa.

 

 

 

Vídeo

Curriculum vitae

Joan Parés Grahit, metge  nascut a  Barcelona. Llicenciat en Medicina el 1974 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Aparell Respiratori per la Universitat de Barcelona el 1978. Des de l’any 2008 col·laborador en la atenció medico terapèutica als socis del “Club Social Cannábico La Maca de Barcelona”. De 2010 a 2015 metge de l’Equip de Servei Terapèutic de la Cat FAC (Federación de Asociaciones Cannábicas de Cataluña). Des de l’octubre de 2015 membre de la Junta directiva de l’”Observatorio Español de Cannabis Medicinal”. Des de gener del 2016 metge assessor i col·laborador de Kalapa-Clínic.

Contacte