Project Description

Dr. Patrick Quanten

La Ciència de la Cura de la Salut: Medicina versus Ciència.

Presentació a Espanya del metge belga Patrick Quanten. Després de practicar la medicina a Gran Bretanya durant 18 anys, va ser requerit pel sistema mèdic britànic per la seva manera de practicar la medicina, ja que no receptava tant com s’esperava d’ell. Però per llavors Patrick ja havia descobert que els medicaments no curaven als seus pacients i va decidir renunciar a la seva llicència mèdica i a la pràctica de la medicina ortodoxa occidental. A partir d’aquest moment, en lloc de centrar-se en la malaltia, va decidir dedicar-se a investigar en què consisteix la salut.

La seva conferència versarà sobre la Ciència de la Cura de la Salut, parlant-nos de la Història de la medicina Holística-Tradicional en comparació a la Història de la Medicina Occidental. De com les eleccions que ha anat prenent la Medicina Occidental l’han anat situant on ara es troba, en un sense sentit. Eleccions davant fonaments tan bàsics com la inflamació, la Infecció o l’origen dels gèrmens. I de com els sistemes governamentals s’han apropiat de l’atenció sanitària, ridiculitzant i criminalitzant totes les altres formes de medicina, ja que representen una amenaça per a les indústries petrolieres i farmacològiques de Rockefeller.

Biografia

Es va llicenciar en medicina a Bèlgica, i treballant com a metge de medicina general a la diminuta illa de Alderney (que forma part del Regne Unit) es va anar sentint decebut amb els resultats dels tractaments mèdics i la inefectivitat de la medicina ortodoxa occidental. Va iniciar llavors la seva pròpia recerca amb l’objectiu de trobar “millors” tractaments, estudiant una gran varietat de teràpies alternatives, tant antigues com modernes. Es va adonar que per arribar a estar sa, havia d’estudiar la salut, no les malalties. En descobrir que la salut no és més que el manteniment d’un equilibri, va comprendre que era sobre la pròpia vida sobre el que necessitava un major coneixement, partint de la creació de les forces de l’evolució. L’any 2001 va decidir renunciar a la seva pràctica com a metge ortodox. Ara incita a les persones a pensar per si mateixes amb discerniment, a qüestionar el seu propi pensament i coneixement, i a obrir-se per aprendre més a través dels seus propis cossos i de les seves pròpies experiències.

Més informació en els següents vídeos subtitulats a l’espanyol:

Contacte