Project Description

Elisenda Pascual Martí

La criança respectuosa com a font de salut

L’etapa infantil és el pilar fonamental sobre el qual es sustenta la nostra futura personalitat. Les nombroses influències que rebem en aquest moment de la nostra Vida són crucials per articular-nos com a persones adultes.

Adonar-nos com a mares i pares, acompanyants i professorxs, que lidiem amb material sensible, ens permet posar consciència, sembrar salut a nivell humà i possibilitar un canvi de paradigma. Oferir Amor enlloc de dolor a les nostres criatures els hi oferirà un entorn saludable en el que poder desenvolupar-se en plenitud. Alhora, aquest procés ens permetrà abraçar les nostres pròpies carències i neurosis.

Curriculum vitae

Psicòloga i escriptora, fa més de 10 anys que es dedica a acompanyar infants i famílies amb una mirada respectuosa envers els seus processos de Vida.

Fundadora i directora d’Acompanyament Familiar, un espai terapèutic multidisciplinar dedicat a la cura de les famílies en totes les seves vessants.

Co-creadora i coordinadora d’escoles d’Educació Viva a Catalunya.
Autora de dos llibres:

  • el conte “L’ombra de la Clara” per a la visibilització i prevenció de l’ASI (abús sexual infantil) – www.lombradelaclara.com -,
  • i “Criar y Jugar”, una eina per acompanyar amb alegria la criança i re-connectar amb el potencial que té el créixer amb els infants.

Contacte