Project Description

llibre_dolors_mateu_800

La cuina diària de casa nostra

Cuinar cada dia, per a la família i en ocasions per amics,  és una tasca amb  responsabilitat, encara que no ho sembli,  ja que cal tenir en compte  que ha d’ésser  una alimentació complerta, amb bons productes, saborosa i que també estigui ben presentada.

Per altra banda, hem de mirar el que comprem i on ho comprem, com podem obtenir un bon resultat amb els ingredients emprats, com fer un bon àpat sense passar-hi hores, com cuidar tots els detalls…. en definitiva com fer els plats que  cada dia posem a taula.

Dolors Mateu

Sempre li ha agradat la cuina, tant la tradicional com la transgressora,  combinar ingredients, sabors, fer i tastar coses noves. Per definir el que fa  tindríem de emprar adjectius com: pràctica, novedosa, sense complicacions, ràpida i  amb productes nostres.

El bloc, on comparteix els seus plats,  va ser la plataforma per donar a conèixer la seva manera de fer i veure la cuina.

Imparteix tallers de cuina de diferents temàtiques,  també conferencies, fa valoracions de productes relacionats amb la gastronomia, elabora cartes per restaurants,  és autora de llibres de cuina.

Així com també  les seves aparicions en televisió son molt freqüents,  fa col·laboracions ens diverses revistes  tant gastronòmiques con en d’altres de temàtiques diverses, ja siguin en format paper con digital