Project Description

javier alvarez

Dr. Javier Álvarez

La hipèria: un nou paradigma psiquiàtric?

El Dr. Álvarez ve investigant i proposant un model que implica la gairebé completa desmedicalització de molts dels anomenats actualment trastorns psiquiàtrics. Un nou model psiquiàtric que ve investigant i proposant des de fa anys.

Curriculum vitae

El Dr Javier Álvarez és metge psiquiatre amb 37 anys d’exercici en el Sistema Nacional de Salut. Es va llicenciar com a metge i el 1976, després de tres anys de formació al Departament de Psiquiatria de la Càtedra de Psiquiatria de Santiago de Compostela, sota la direcció del Professor Demetrio Barcia Salorio, va obtenir el Títol d’Especialista en Psiquiatria.

Des de llavors, i fins al 2008, va desenvolupar el seu exercici professional com psiquiatra clínic en el Complex Assistencial Universitari de Lleó.

Des d’aquesta data és Cap del Servei de Psiquiatria a dit Hospital. Han estat trenta-dos anys dedicats, fonamentalment, a atendre malalts psiquiàtrics, i considera aquesta experiència clínica com el seu principal patrimoni professional: de ningú ha après tant com dels seus pacients, especialment dels anomenats “psicòtics”.

Més informació

http://www.nuevapsiquiatria.es

Mindalia TV

Amate TV