Project Description

Dra. María Carmen Martínez Tomás

La medicina de l’ésser: una medicina natural, conscient, integrativa, bioenergètica i espiritual

La Medicina de l’Ésser és una medicina holística que es practica de forma conscient, naturista, integrativa, bioenergètica i espiritual. El seu propòsit és unir la ciència amb la consciència en la pràctica de la medicina. Tracta d’aplicar la ciència amb consciència, tracta d’exercir la praxi mèdica en unitat amb el esperit, l’essència o l’ànima de la persona que està malalta. El seu objectiu és descobrir els ocults motius que ens han conduït a emmalaltir per descobrir, amb la guia de la pròpia divinitat, els camins que haurem de recórrer per recuperar la salut.

Aquest és la baula perduda, la peça del puzle que li falta a la medicina al·lopàtica, quan s’aplica tècnicament sense tenir en compte aquest sublim aspecte de l’ésser humà. La Medicina de l’Ésser tracta d’esbrinar el que l’ànima

ha de dir sobre els mals que pateix el cos. Curar és un viatge a les profunditats del nostre inconscient, a la trobada del nostre autèntic i veritable Ser, per tal de descobrir què és el que en aquest moment de la nostra existència es troba en conflicte amb el nostre propòsit d’encarnació.

No es poden solucionar els problemes en el mateix nivell en què van ser creats, així que per sanar-nos, haurem de pujar de nivell i realitzar alguns canvis. Implicar-se en la pròpia sanació és un viatge transformador, com a qualsevol viatge, la persona que torna, ja no és la mateixa que la que ho va emprendre.

 

NOTA: Durant la conferència es presentarà el seu nou llibre, que sortirà a les llibreries el dia 10 d’octubre, titulat: “La Medicina del Ser” : el poder del Espíritu al servicio de la propia sanación.

Biografia

Dra. Mª Carmen Martínez Tomás, Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Metge homeòpata i naturista. Escriptora, conferenciant i inspiradora de la consciència en l’àmbit de la salut, la medicina i l’ensenyament. Practica la Medicina de l’Ésser.

Ha publicat quatre llibres:

  • Ho’oponopono, ho sento, perdona, t’estimo. edit. Oceano-Ambar.
  • L’Esperit d’Aloha de la mateixa editorial.
  • Aloha, una novel·la de edit. Urano
  • Ho’oponopono per a la prosperitat  el seu últim llibre que conté 33 cartes d’edit. Obelisco.

Imparteix tallers, cursos de formació, cercles de sanació i recessos intensius de Ho’oponopono i Esperit d’Aloha: Descobreix el teu propi paradís. A demés organitza viatges iniciàtics a Hawaii i recessos a altres llocs de poder de la terra, per despertar a la consciència de l’Ésser diví i perfecte que cadascú és.

És creadora dels Cercles de Sanació amb Ho’oponopono. Un programa d’ acte sanació grupal, que facilita sense ànim de lucre per Espanya i pel món, a través d’Agartam, una associació de persones sense ànim de lucre unides per contribuir a l’expansió de la consciència.

Contacte

http://www.mariacarmenmartineztomas.com