Project Description

Adonay Torras i Eva García Silva

L’òrgan intersticial i fàscies: nova consciencia de la salut

El descobriment de l’òrgan intersticial ens obre una nova consciència sobre la salut humana. Un viatge per l’òrgan més gran del cos i la seva relació amb l’estrès, les emocions i la salut. Pren atenció al teu cos i recupera la teva salut, per què sinó, on viuràs?

Bio

El nostre amor pel disseny humà ens porta a contemplar la salut des d’una altra perspectiva. Confiem en el nostre disseny i creiem que si parem esment a l’òrgan intersticial, el cos sabrà resoldre el conflicte, si no interferim.

Amb més de 15 anys d’experiència, dedicats a comprendre com funciona el cos, la psique humana i la seva relació indissociable, és ara demostrable biològicament.

Adonay Torras és Investigador independent i creador del bioconectiva. La mecànica física de l’òrgan intersticial com a potencial de la salut humana. Afirma estar enamorat del disseny Humà.

Eva García Silva és Investigadora independent del coneixement de l’ésser i l’experiència humana en els camps psicoemocionals i l’impacte en la salut. Cofundadora del bioconectiva i instructora en respiració fascial-emocional. Assegura estar enamorada del coneixement de l’ésser i el disseny humà.

El mètode de Bioconectiva és un canvi de paradigma en la salut basat en tres pilars:
– Model de salut universal, aplicable en altres disciplines.
– Codi ètic per a terapeutes i persones al servei de la salut.
– Tècniques mecàniques i funcionals per a donar suport a la salut sense atacar la malaltia.