Project Description

Dra. Olga Cuevas Fernández

L’osteoporosi no és una qüestió ni de calci ni de lactis

Per molt que insisteixin, l’osteoporosi no depèn de prendre més o menys lactis. Les recomanacions actuals de calci, i de làctics, estan sobreestimades i, a més, el calci és un element que es pot aconseguir de molts altres aliments.

L’os és un teixit que no depèn d’un únic mineral i, ni molt menys, d’un únic aliment. Una alimentació sana, lliure de ultraprocessats ​​carregats de sal i sucre, l’exposició solar, així com l’exercici físic, són alguns dels factors clau per gaudir d’una bona salut òssia.

Vídeo

Curriculum vitae

Doctora en bioquímica, especialista en alimentació i salut natural. El 1999 va publicar el seu primer llibre, L’equilibri a través de l’alimentació, que per a molts ha estat el referent de l’alimentació sana, i el 2011 va llançar el segon, Tractaments naturals a l’abast de tothom. Va passar de la investigació en innovació de fàrmacs al CSIC de Madrid i de catedràtica d’ensenyament secundari de física i química a dedicar-se en cos i ànima a divulgar, ensenyar i practicar el que més l’apassiona. Són gairebé 40 anys els que porta dedicats a l’alimentació i la salut natural, durant 11 anys va ser directora de l’Institut de Formació Professional Sanitària Roger de Llúria (Barcelona) i actualment és docent en diversos màsters i postgraus universitaris, així com a conferenciant en congressos i xerrades a tota la geografia espanyola.

Contacte