Project Description

Miquel Gironès

Els tres pilars que et permetran viure en un cos lleuger i saludable encara que no siguis constant i sense dependre de la força de voluntat.

Tots sabem el que hem de fer per viure una vida més saludable: menjar més fruita, verdura, fer més esport, dormir més…però, alhora de la veritat només es fa en pocs moments de l’any, ja que la motivació dura el que dura i et veus en un bucle infinit d’aprimar-se- engreixar. Tot això provant les mil i una dietes i estratègies que trobes buscant per Google i Youtube… 

Aconsegueix un cos dins un interval de pes saludable, amb el que et sentis còmode i tinguis l’energia necessària per fer tot allò que vulguis i més.

Biografia

Miquel Gironès està graduat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. Fou el fundador i Director de la Universitat d’Hàbits Online (UHO).

És el creador del mètode BASAL, una fórmula de pedagogia que accelera la incorporació de nous hàbits positius i la eliminació dels hàbits que t’impedeixin aconseguir la meta o els somnis que desitges.

Contacte