Project Description

maria teresa ilari (2)

Nova Medicina Germànica

Un nou paradigma mèdic

El Dr. Rike Geerd Hamer, amb el descobriment de 5 lleis biològiques que expliquen científicament quin és l’origen del càncer i de totes les anomenades malalties que patim, i amb la casuística de més de 40 000 casos tractats en base a aquest precís abordatge mèdic , ens ha llegat els instruments i coneixements que revolucionaran la Medicina en un futur proper, quan els interessos farmacèutics no interfereixin amb la seva difusió internacional i la seva pràctica en tots els països.

Aquest abordatge mèdic retorna al consultant el poder sobre la seva salut i la seva vida. Ja no deixa el seu organisme en mans d’altres, sinó que des del coneixement de si mateix i d’aquestes lleis biològiques, recupera la capacitat d’auto curar-se segons els dictats de la Natura.

Als metges ens allibera de l’encasellament dels protocols i ens permet comprendre la lògica i la saviesa de la Natura, provada en programes que existeixen des de fa milions d’anys per a la nostra supervivència com a individus i com a espècie, des d’un abordatge científic no basat en falses hipòtesi, ni en interessos mercantils.

A Nicaragua la NMG està avalada per la llei 774 “de Medicina Natural, Teràpies Complementàries i Productes Naturals de Nicaragua”, és ensenyada a la Facultat de Ciències Mèdiques de la UNAN-Managua en cursos intensius de cobertura internacional des del 2010, i és coneguda i practicada per molts professionals de la salut. Així mateix és explicada al poble de forma gratuïta i permanent en l’anomenada “Escola de Pacients”, perquè aquests, apoderats pel coneixement, puguin participar en el seu propi procés curatiu de forma no invasiva i natural.

Dra. Maria Teresa Ilari

Metgessa, homeòpata i terapeuta floral.

Prescriptora de l’aigua de mar i conferenciant internacional sobre el tema.

Directora de la Clínica Santo Domingo on realitza des del 2010 la seva pràctica mèdica basada en la Nova Medicina Germànica i les 5 lleis Biològiques descobertes pel Dr. Hamer.

Ha donat formació en diferents camps de la Medicina Integrativa, tant a nivell de metges i docents universitaris, com a nivell popular a l’Escola de Pacients i xerrades a diferents barris i municipis de Nicaragua, així com en altres països llatinoamericans.

Organitzadora de Retirs de Cura, d’Auto-coneixement i Sanació, juntament amb facilitadors internacionals, per a pacients i terapeutes. Col·laboradora en l’organització dels cursos de NMG a la UNAN-Managua.

8 Seminaris complets de Nova Medicina Germànica, a Nicaragua i Mèxic, amb docents estrangers, deixebles del Dr. Hamer.

Ha impartit, juntament amb la Dra. Gallardo, un curs internacional interuniversitari a la Facultat de Ciències Mèdiques de la UNAN-Managua, amb la col·laboració de les universitats UPOLI i UCA.

Conferència

Caja de Pandora

Conferència

Mindalia