Project Description

NURIA ROURA 1 (2)

Nuria Roura

De què tens gana?

Menges per alimentar-te o per tapar emocions?

Darrera d’uns hàbits d’alimentació poc saludables hi ha alguna causa molt més profunda. Molt sovint no tenim gana de menjar per alimentar el nostre cos físic, sinó que el què intentem fer amb l’alimentació és tapar emocions, evadir-nos d’alguna realitat, descomprimir l’estrès, procrastinar, saciar-nos de fals amor, etcètera. La clau per a poder sanar la relació amb el menjar és l’autoconeixement, la sinceritat amb un mateix, no tenir por de profunditzar en les causes reals, i amb l’ajuda d’algun professional o eina de creixement personal caminar dia a dia per fer canvis profunds i progressius cap a una nova manera de viure i sentir que estigui basada en l’amor enlloc de la por.

Curriculum vitae

Després de passar un calvari d’anys intentant superar un greu trastorn d’alimentació, deixar el consum de drogues, superar crisis d’ansietat i forts atacs de pànics, la Núria Roura va començar un procés de sanació molt llarg i profund per tal de recuperar la salut i la feminitat perduda enmig de la batalla. Després d’aquests anys intensos de teràpia va decidir substituir la por, la culpa i l’ansietat per l’amor, així que va canviar d’estil de vida i de professió, i va formar-se com a health coach a l’escola de nutrició més gran del món, l’Institute for Integrative Nutrition de Nova York.

Actualment, com a coach, conferenciant i escriptora guia i acompanya a les persones a fer canvis d’hàbits profunds i progressius per tal que visquin una relació amb el menjar on no hi hagi culpa ni ansietat, es reconciliïn amb les seves emocions, no tinguin por a brillar, augmentin els seus nivells d’energia, tinguin bones digestions i, en definitiva, aprenguin a sanar-se des de dins cap a fora. El mantra de la Núria és “Si jo he pogut, tu també pots”.

La Núria Roura és l’autora del llibre “Detox SEN para estar sanos por dentro y bellos por fuera” (Urano Ediciones) i creadora de la Escuela de Alimentación SEN, des d’on comunica, ensenya i acompanya a cada persona a trobar el seu propi camí de sanació i transformació a través de l’autoconeixement i canvis profunds i progressius.

Contacte