Project Description

DSC_0519

Xavier Bertran

MENJAR, RIURE I VIURE

Presentació del llibre, acompanyat amb la il·lustradora Marina Comas Durany

L’alimentació és la benzina que posem al cos. L’humor és la benzina que posem a l’ànima. I viure és el trajecte mentre dura la benzina. ¡Bon viatge!

Marina Comas farà en directe algunes il·lustracions amb Slow Food com a inspiració.

Conferència

Entrevista

Xavier Bertran

pluja daurada- xavier bertran

Actor, escriptor i guionista català, llicenciat en interpretació a l’institut del Teatre. Com a actor ha destacat pel seu paper a la sèrie de televisió “Lo Cartanyà”, que també dirigia, juntament amb en Sergi Pompermayer i “Si tu vas al cel (amb patinet)”, on exercia també de director, juntament amb Oriol Gispert. També va col·laborar amb “Les 1000 i una”, amb Jordi González, “Efectes Secundaris”, d’en Toni Clapés, entre d’altres. Ha sigut guionista de les sèries “Plats bruts”, o les mateixes “Lo Cartanyà”, “Si tu vas al cel (amb patinet)”, i més.

En la seva faceta com escriptor, ha publicat títols com “De quatre grapes”, “Amb la ploma al cos” (Editorial Empúries); “Pluja daurada, reflexions espirituals” (Editorial Viena); obres de teatre com “Guillermo Gallardo en Gimiendo a lo lindo” o “Sexes” i el pròleg de “Lo nou diccionari lleidatà-català” (Editorial Alfazeta).

Marina Comas Durany

Va néixer a Badalona, davant del mar. És flautista de professió i, malgrat que tota la vida ha apreciat l’art, no ha sigut fins fa molt poc que ha descobert la seva capacitat creadora amb la pintura.

La seva obra es crea des d’un lloc de llibertat total, on hi ha una connexió directa entre el que sent i el que plasma en línies, formes i colors.

http://www.marinadurany.com/