Project Description

recuperar_la_sexualidad_cancer_utero_800

Recuperar la sexualitat després d’un càncer d’úter

Em van diagnosticar un càncer d’úter -carcinoma endometroide de endocervix-després d’una gran hemorràgia. Em van practicar una histerectomia radical i després d’un mes van arribar els temuts cicles: radioteràpia (25 sessions), quimioteràpia (5 sessions) i braquiteràpia (24 hores). La meva salut en general i la meva sexualitat en particular es van veure molt danyades; he treballat amb afany per recuperar totes dues.

Tot el procés viscut i la recuperació aconseguida l’he recollit en el meu llibre “Recuperar la sexualitat després d’un càncer d’úter” on he detallat els passos que he donat fins recobrar la salut de la meva sexualitat. El manuscrit inclou, a més, dues entrevistes, una realitzada a la Doctora Natàlia Eres, oncòloga, especialista en medicina integrativa, i una altra realitzada a la senyora Cinta Bellobí i Fava, infermera gestora del Departament de Ginecologia Oncològica de l’Institut Català d’Oncologia.

A mi m’hauria ajudat molt tenir una informació com la del meu llibre al sortir de l’hospital.

Mª Ángeles Casado Pérez

Des de fa uns 10 anys sóc massatgista, anteriorment havia estat professora. Estar en contacte amb teràpies manuals com el shiatsu, la reflexologia o el quiromassatge m’ha proporcionat una altra visió del cos, potser si no hagués canviat la meva professió no hauria escrit “Recuperar la sexualitat …”

Contacte

1397165937_email