Project Description

Adam i Josh Bigelsen

Sang hologràfica: els missatges de la sang

De la mateixa manera que el Dr Masaru Emoto mostra com la consciència afecta l’aigua, tu també pots veure com la consciència, les emocions i la vibració afecten la teva salut a través d’imatges hologràfiques que es veuen a la sang.

Uneix-te a Josh i Adam Bigelsen mentre parlen sobre la història darrere de la filosofia de la Salut Biològica, comentant sobre les genialitats d’Einstein, Emoto, Steiner, Bechamp i molts altres genis.

També tractaran com i per què som capaços de veure els hologrames en la sang. Mostraran moltes imatges diferents de la sang i explicaran els desequilibris que poden representar en el cos.

És una conferència d’apoderament, ja que valida els pensaments de les persones sobre el que està succeint en el seu cos, així com la identificació de la causa arrel dels seus problemes.

En identificar la causa arrel, no les fulles a l’arbre, podem rebre informació valuosa sobre el que s’ha d’atendre per mantenir en equilibri el cos i la salut.

 

“En el transcurs dels seus 25 anys d’investigació, el Dr. Bigelsen ha après com interpretar imatges creades per la sang per comprendre la salut total d’una persona.

Ell va descobrir que la sang, com l’aigua, és missatgera de l’emoció i la consciència d’una persona.

Aquesta és una investigació emocionant i espectacular i la meva esperança és que se’n faci difusió a tot el món!”

Dr. Masaru Emoto

Biografia

Josh i Adam Bigelsen són fills del Dr. Harvey Bigelsen, cirurgià i creador del “Mètode Bigelsen”

JOSHUA BIGELSEN

Joshua Bigelsen ha estat treballant durant els darrers 15 anys, braç a braç sota el precís entrenament del seu pare, el Dr. Harvey Bigelsen, qui va escriure el llibre best-seller, “Holographic Blood” (Sang Hologràfica).

Ofereix conferències, imparteix tallers i realitza capacitacions i consultes educatives individuals per tots els Estats Units d’Amèrica

 

ADAM BIGELSEN

Adam Bigelsen és el director financer i proporciona els últims estudis d’investigació i tecnologia per mantenir el seu mètode al dia i en l’avantguarda de les lectures de sang hologràfica.

Com a educador, Adam ha ajudat a desenvolupar el pla d’estudis utilitzat per ensenyar aquest mètode. Adam també és professor de música i està involucrat en el món de la teràpia de so.

També imparteix conferències i tallers al costat del seu germà Josh.

 

NOTA A DESTACAR:

La Fira de Balaguer 2018 tindrà l’honor de rebre, per primera vegada a Europa, als germans Bigelsen. Una oportunitat única per a conèixer un mètode fàcil i senzill de diagnòstic que revolucionarà la medicina.