Project Description

Alquivar Marín

Urinoterapia. Un líquid miraculós

Per què és bona l’orina en tractaments de salut? Molts desconeixem les meravelloses bondats de l’orina a causa dels nostres paradigmes, creences, i mala informació, marcats i protegits pel nostre entorn, i per la vasta influència de les indústries farmacèutiques que lluiten per arxivar aquesta informació. La Naturalesa ens brinda tota la seva intel · ligència, només ens queda prendre o deixar-la, estem en plena llibertat d’escollir el millor per a nosaltres i per als nostres fills. S’explicarà una eina senzilla, suau, econòmica però eficaç contra el càncer, sida, asma problemes del cor etc La teràpia de l’orina. Milers de persones ignoren aquesta teràpia, a causa de les grans mentides, fraus, enganys, mites i falses creences que ens han ensenyat els nostres pares, escoles, universitats, etc En aquesta experiència s’explicarà el com i per què cura l’orina. Com curar una ferida “incurable”, com guarir cremades, com tractar un tumor benigne o maligne, amb resultats sorprenents, artrosi que a l’Índia més de 100 milions d’indús la practiquen, i diversos estudis científics, etc

Curriculum vitae

Colombià i resident a Barcelona, Espanya. conferenciant internacional, autor escriptor i editor del llibre El Jugo Milagroso (recomanat per la revista científica: Discovery D. Salut,) Va conviure amb els xamans de Sierra Nevada a Santa Marta, Colòmbia. Màster en Naturopatia, Diplomat en tècniques de massatges terapèutics, medicina ortomolecular, oligoelements, medicina Bioenergètica, Parc biomagnètic, (Biomagnetisme), i altres.

Porta ja més de 36 anys d’experiència en el tema de urinoterapia, naturopatia, Nano-bio-tecnologia (formules especials descobertes per científics de la NASA i científics premis Novells al servei de tota persona,,). En la seva trajectòria ha tractat persones amb sida, asma, diabetis, herpes zozter, cremades, tumors de pit o pits, cistitis, al · lèrgies, gangrena, artritis, artrosi, persones amb tractaments de diàlisi, impotència sexual, problemes de menopausia i càncer de pròstata, infertilitat en homes i dones, càncer d’estómac, càncer de còlon, i altres, amb resultats molt positius.

Contacte

http://orinoterapia.org

Vídeos

Mindalia


Ámate