Conferències

Els conferenciants més rellevants dins del món de l’alimentació i la salut. Dues sales amb una capacitat per més de 1500 persones. Les temàtiques més diverses amb l’objectiu de difondre nous coneixements. Combinem lo últim en ciència i la saviesa dels avis.

Tallers i degustacions

Podràs assistir a una àmplia varietat de tallers de cuina, d’agricultura ecològica, cosmètica natural, ungüents,  degustacions de vins, formatges, cerveses, xocolates, melmelades, etc.

Mercat de la terra

Porteu cistella i bossa per omplir. Hi trobareu tots els productes artesans i ecològics de les nostres contrades. 120 productors amb els quals hi podreu comprar i parlar directament.

BAR – RESTAURANT

ESPAI DE JOCS

El que ens diuen

Visitants

Valoració general 85%
Mercat de la Terra 81%
Conferènciesl 91%

 

Ponents

Aquesta fira es consolida com una de les més importants en el seu àmbit i en la seva essència no només de Catalunya sinó de tot l’estat espanyol.
Dra. Teresa Forcades
Me parece que es muy potente lo que hacéis y todo muy diferente a lo que he visto hasta ahora. No falta calor humano ni convicción por lo que hacéis, así que vais bien. Agradeceros todo de corazón. Hemos sido muy bien atendidos.
Dr. Diego Arregui
Os deseo el mayor de los éxitos en vuestra campaña de difusión de la alimentación y terapias naturales y en la organización de futuros eventos para los que quedo, dentro de mis posibilidades, a vuestra entera disposición. Hasta pronto
Dr. Ricardo Gampel

Expositors

Valoració general 89%
Nivell de vendes 81%
Vols tornar l’any que ve? 97%

Expositors

INSCRIPCIONS

ORGANITZEN

COL·LABOREN